Let op! Geld lenen kost geld.

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Naam      Waarom deze aanbieder?
FerratumSnel geld nodig? Vandaag geld gestort! BKR registratie geen bezwaar Vandaag geld
Nationale NederlandenHet bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Gratis offerte
KredietSpotterKredietSpotter, 9 uit 10 dat zij de goedkoopste zijn! Gratis offerte

Zakelijk

Wilt u zakelijk lenen? Dan kunnen uw mogelijkheden bij sommige banken en financieringsmaatschappijen beperkt zijn. Toch zijn er voor ondernemers volop mogelijkheden tot het lenen van krediet. Ook startende zelfstandige ondernemers maken kans op een lening als zij een aanvraag indienen.

Zakelijk geld lenen voor eigen bedrijf

Het is niet gemakkelijk om op de zakelijke markt een goede naam te krijgen. Het is vaak vooral lastig om uit de startblokken te komen. Een zakelijke lening kan hierbij goed helpen om tijdelijk wat meer in de onderneming te investeren om het meer slagingskansen te bieden. Omdat een bedrijf (opstarten) al duur genoeg kan zijn, probeert verstrekkers altijd de scherpste rente voor u te vinden. Verantwoord lenen scoort ook hoog in het vaandel, daarom letten we evenmin op de voorwaarden van de aangeboden leningen om de meest aantrekkelijke lening aan te kunnen bieden!

Kan ik zakelijk geld lenen?

Zakelijk lenen is vaak mogelijk, echt dit is niet altijd een vorm van goedkoop lenen. Hiervoor hebben is echter wel duidelijk bewijs nodig dat u over een regelmatig inkomen beschikt. Dit kunt u aantonen door loonstrookjes mee te sturen. Hiernaast kunnen zelfstandig ondernemers uitsluitend op persoonlijke titel lenen. De zakelijke geld lening komt dus voor 100 procent op uw naam te staan. Indien de lening volledig zakelijk is zal deze op de zakelijke rekening gestort worden.

In geval van zakelijk geld lenen is er vaak een minder zekere hoogte van inkomsten. Daarom moet het worden aangetoond dat het inkomen niet minder dan regelmatig is. Op deze manier kan overkreditering voor een groot deel worden beperkt.

Zakelijk lenen voor verschillende doelen

Zakelijke leningen worden voor heel variërende redenen afgesloten. De ene ondernemer wil graag een bedrijfspand financieren met een zakelijk krediet, terwijl de ander niets meer dan een bedrijfsauto wil aanschaffen middels een autofinanciering.

Een zakelijke lening bestaat uit een financiering die geen privé doelen moet volbrengen, maar die juist wordt gebruikt om een onderneming een duw in de rug te geven. Ondernemers weten zonder twijfel dat snel geld lenen niet altijd even gemakkelijk is voor hun situatie. Banken bieden vaak geen luisterend oor om een ondernemer aan een zakelijke lening te helpen om zo zijn doelen te realiseren.

Bedrijf uitbreiden met een zakelijke lening

Meestal biedt een zakelijke lening de snelste weg om een onderneming uit te breiden en te laten groeien. Veel ondernemers hebben zich in de afgelopen jaren niet kunnen bewijzen, o.a. door de uitbraak van de kredietcrisis, waardoor banken zeer terughoudend werden om zakelijke financieringen te verstrekken.

Doordat banken en andere financieringsmaatschappijen minder interesse hadden om zakelijke leningen te verstrekken aan (startende) ondernemers, ging het ook minder goed met de economie. Wilt u hierover meer informatie ontvangen, vraag dan direct een advies aan bij een kredietverstrekker.

Deel deze pagina!