Let op! Geld lenen kost geld.

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Naam      Waarom deze aanbieder?
FerratumSnel geld nodig? Vandaag geld gestort! BKR registratie geen bezwaar Vandaag geld
Nationale NederlandenHet bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Gratis offerte
KredietSpotterKredietSpotter, 9 uit 10 dat zij de goedkoopste zijn! Gratis offerte

Studie

Een studie kost veel geld. Maar tegenwoordig zijn er gelukkig voldoende manieren om (snel) aan extra geld te komen. Zoals studiefinanciering maar ook bijlenen kan via verschillende soorten leningen.

Studiefinanciering tijdens de studie

Studiefinanciering, ook wel ‘stufi’ genoemd door studenten, heeft iedere student recht op. Deze financiering wordt een gift wanneer de studie succesvol wordt afgerond. Deze financiering wordt omgezet in een reguliere geld lening wanneer de studie niet succesvol wordt afgerond en dient te worden terugbetaald.

Snel geld lenen tijdens de studie

Er zijn verschillende manieren om tijdens de studie snel extra geld te lenen. Zo kan er makkelijk geld geleend worden middels een studentenkrediet/studentenlening. Hiermee kan de studietijd een flink stuk makkelijker gemaakt worden. Extra geld tijdens de studie is dan ook geen ‘big deal’. Als student verdien je na je studie vaak flink boven modaal. Hierdoor kan de studieschuld vaak snel worden afgelost.

Om als student geld te lenen kan je aankloppen bij verschillende kredietverstrekkers. Op deze pagina zijn een aantal topaanbieders te vinden waarbij een lening als student snel geregeld is. Ook kan er bij de IB-Groep aangeklopt worden voor een extra aanvullende beurs. De rente hiervan is laag, echter de hoeveelheid is beperkt.

Deel deze pagina!