Let op! Geld lenen kost geld.

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Naam      Waarom deze aanbieder?
FerratumSnel geld nodig? Vandaag geld gestort! BKR registratie geen bezwaar Vandaag geld
Nationale NederlandenHet bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Gratis offerte
KredietSpotterKredietSpotter, 9 uit 10 dat zij de goedkoopste zijn! Gratis offerte

Studentenlening

Als student heb je het niet makkelijk. De huidige studiefinanciering is niet voldoende om fatsoenlijk van te leven en tijd voor een bijbaan hebben de meeste studenten niet. Om toch aan extra geld tijdens de studie te komen kun je als student op verschillende manieren snel geld lenen. Een studentenlening is dan een absolute uitkomst.

Waarom een studentenlening aanvragen?

Een studentenlening (ook wel studentenkrediet genoemd) is niets anders dan een reguliere lening maar dan met betere voorwaarden. Banken en financieringsmaatschappijen roepen deze speciale studentenleningen in het leven omdat ze studenten graag in een vroeg stadium aan zich binden. Studenten hebben een uitstekend toekomst perspectief en zullen, naar alle waarschijnlijkheid, fors boven modaal gaan verdienen.

Daarom juist NU een studentenlening afsluiten

Ben je nog student? Profiteer dan juist nu van een zeer lage rente. Wij hebben de betere kredietverstrekkers van Nederland geselecteerd waarbij je gratis en vrijblijvend een offerte voor een studentenlening kunt aanvragen. Als student lenen kan zeker, en ook na je studie kan je blijven profiteren van de voordelen van een studentenlening!

Studentenlening met BKR registratie

Ook een studentenlening met BKR registratie is mogelijk. Veelal wordt er een iets hogere rente gevraagd, een zogenaamde risico opslag. Wanneer u hier rekening mee houdt door bijvoorbeeld een lager kredietbedrag te lenen kunt u redelijk veilig een studentenlening met BKR registratie nemen. Vergelijk de verschillende kredietverstrekkers, let op de rentes en voorwaarden en lenen met een BKR registratie hoeft een groot probleem te zijn. Lees meer over geld lenen met BKR registratie.

Deel deze pagina!