Let op! Geld lenen kost geld.

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Naam      Waarom deze aanbieder?
FerratumSnel geld nodig? Vandaag geld gestort! BKR registratie geen bezwaar Vandaag geld
Nationale NederlandenHet bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Gratis offerte
KredietSpotterKredietSpotter, 9 uit 10 dat zij de goedkoopste zijn! Gratis offerte

Studentenkrediet

De moderne student heeft het tegenwoordig zwaar. De studiefinanciering is niet toereikend om van te leven. Ook een bijbaan past niet in de drukke agenda van de gemiddelde student. Wanneer je als student over extra geld wilt beschikken tijdens de studieperiode biedt een studentenkrediet/studentenlening uitkomst. Goedkoop geld lenen is mogelijk met een speciale studentenlening. De aanbieders op deze website bieden echter alleen mogelijkheid om te lenen indien zij ook een bijbaan hebben met voldoende extra inkomen. Een studentenkrediet kan bijvoorbeeld wel aangevraagd worden bij banken zoals de Rabobank en ING, het is belangrijk om naar de voorwaarden te vragen bij de leenvormen.

Een speciaal studentenkrediet?

Een studentenkrediet is niets anders dan een normaal krediet maar dan met gunstigere voorwaarden. Banken voeren deze studentenkredieten omdat ze studerende jongeren al graag in hun studietijd aan zich willen verbinden, daarom maken ze geld lenen voor studenten toegankelijker. De reden hiervan is dat studenten een meer dan uitstekend toekomstperspectief hebben. Deze ‘jonge professionals’ zullen naar verwachting flink boven modaal gaan verdienen en kunnen dus meer geld lenen. Echter de aanbieders op deze site hebben geen mogelijkheid om een lening aan studenten te bieden tenzij zij naast hun studie ook goed bij verdienen.

Studentenkrediet aanvragen

Profiteer juist nu van de zeer lage rente van een studentenkrediet, deze is aan te vragen met de IB groep in Groningen. Deze organisatie verzorgt ook alle studiefinancieringen van alle studenten in Nederland. Ook na de studie kan je blijven profiteren van deze gunstige voorwaarden omdat een studielening van de IB groep over zeer lange termijn terugbetaald kan worden tegen een gunstige rente. De aanbieders op deze website kunnen studenten doorgaans niet helpen.

Deel deze pagina!