Let op! Geld lenen kost geld.

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Naam      Waarom deze aanbieder?
FerratumSnel geld nodig? Vandaag geld gestort! BKR registratie geen bezwaar Vandaag geld
Nationale NederlandenHet bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Gratis offerte
KredietSpotterKredietSpotter, 9 uit 10 dat zij de goedkoopste zijn! Gratis offerte

Studenten

Het is algemeen bekend dat het leven van studenten geen vetpot is. Als student geef je tijdens je studie al snel meer geld uit dan de studiefinanciering toe laat.

Studenten zijn niet vreemd van lenen, het afgelopen jaar is het aantal studenten met een lening zelfs gestegen. Naast de financiering van de IB-Groep hebben studenten ook de mogelijkheid om extra geld te lenen. Dit extra geld kan in de vorm van een rentedragende lening in de vorm van een studentenlening of studentenkrediet. Echter de rente bij de IB-Groep zelf is altijd zeer laag maar vaak kan er bij een geldverstrekker net even wat meer worden geleend.

Extra redenen waarom studenten lenen

Er zijn tegenwoordig een aantal redenen waarom studenten steeds meer bij geld lenen. Dit heeft deels te maken met de mentaliteit van de moderne studenten.

Wanneer er vroeger gespaard diende te worden, wordt vandaag de dag makkelijker geld uitgegeven. Ook denken steeds meer studenten alles ‘later wel even terug te verdienen’ wanneer ze een goed betaalde baan krijgen.

Op deze pagina staan de beste aanbieders op het gebied van studenten lenen! Maak uw keuze!

Studenten en geld

Het aantal studenten met een student lening is vergeleken met 3 jaar terug gestegen met ruim 52%. Het gemiddeld leenbedrag is ook gestegen, kortom studenten zijn makkelijker met geld. Het lijkt dan ook wel of even snel 1000 euro lenen de normaalste zaak van de wereld is geworden voor de gemiddelde student.

Deel deze pagina!