Let op! Geld lenen kost geld.

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Naam      Waarom deze aanbieder?
FerratumSnel geld nodig? Vandaag geld gestort! BKR registratie geen bezwaar Vandaag geld
Nationale NederlandenHet bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Gratis offerte
KredietSpotterKredietSpotter, 9 uit 10 dat zij de goedkoopste zijn! Gratis offerte

Mini lening

Een mini lening is een lening van maximaal 750 euro. Via een mini lening kunt u snel geld op uw bankrekening gestort krijgen. Een mini lening is dus ideaal om snel een bedrag te ontvangen wanneer u geld nodig heeft voor een bepaalde uitgave. Een mini lening (ook wel kleine lening genoemd) wordt vaak afgenomen in bedragen van 100, 200, 300, 500 en 750 euro.

Hoe werkt een mini lening

Een mini lening kunt u eenvoudig aanvragen bij verschillende partijen. Wanneer online een formulier wordt ingevuld, ontvangt u vaak direct per mail of SMS een bevestiging van de mini lening. Het enige wat u dan nog moet doen is een kopie van uw loonstrook of legitimatiebewijs sturen. Daarna ontvangt u het bedrag tot maximaal 750 direct op rekening.

Voordelen van een mini lening

Een mini lening biedt een aantal voordelen:

  • U ontvangt zeer snel een geldbedrag;
  • De lening is mogelijk ondanks een BKR codering;
  • Een mini lening aanvragen is eenvoudig.

Nadelen van een mini lening

Een mini lening heeft ook nadelen, echter wanneer u goed oplet hoeft u hier weinig van te merken. Enkele nadelen:

  • Een mini lening kan duur zijn wanneer u niet op tijd aflost;
  • Ook een mini lening voldoet aan strenge voorwaarden waar u aan moet voldoen.

Het is dus van belang dat u goed op de algemene voorwaarden let bij het afsluiten van een mini lening. Bij de door onze voorgeselecteerde aanbieders kunt u terecht voor een vertrouwde mini lening.

Mini lening zonder BKR toetsing

Een mini lening is een lening voor een klein bedrag. Dit bedrag bevindt zich altijd tussen de 100 en 750 euro. Wanneer u een negatieve BKR registratie heeft is dat geen probleem. Een mini lening vindt namelijk altijd plaats zonder BKR toetsing. Een mini lening is dus altijd mogelijk indien u een baan heeft.

Verstrekkers mini lening zonder BKR toetsing

In Nederland zijn er tegenwoordig meerdere verstrekkers die u een mini lening zonder BKR toetsing verstrekken. Wij hebben uit deze verstrekkers voor u altijd vast een selectie gemaakt. U vindt deze verstrekkers boven aan onze website. Hier kunt u altijd terecht voor een snelle en veilige mini lening. Wellicht dat een lenen met negatieve BKR registratie dan toch een oplossing voor u is.

Waarom is een minilening zonder BKR toetsing mogelijk?

Een mini lening zonder BKR toetsing is mogelijk omdat een BKR toetsing in het geval van een mini lening niet verplicht is. Een BKR toetsing wordt alleen uitgevoerd bij een looptijd van minimaal 3 maanden. Geld lenen met BKR is dus wel mogelijk! Een mini lening loopt veel korter doordat u snel aflost. Daarnaast worden BKR toetsingen alleen uitgevoerd bij bedragen vanaf 1000 euro. Daarom wordt een mini lening altijd maar tot 750 euro verstrekt, zodat u ondanks een BKR codering nog een klein bedrag kunt lenen.

Deel deze pagina!