Let op! Geld lenen kost geld.

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Naam      Waarom deze aanbieder?
FerratumSnel geld nodig? Vandaag geld gestort! BKR registratie geen bezwaar Vandaag geld
Nationale NederlandenHet bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Gratis offerte
KredietSpotterKredietSpotter, 9 uit 10 dat zij de goedkoopste zijn! Gratis offerte

Ambtenarenlening

Een ambtenarenlening biedt een aantal specifieke voordelen.Een ambtenarenlening is, zoals de naam al doet vermoeden, een lening speciaal voor ambtenaren. Geld lenen via een ambtenarenlening heeft een aantal unieke voordelen ten opzichte van andere soorten leningen. Niet alleen ambtenaren komen in aanmerking voor een ambtenarenlening, maar ook partners van een ambtenaar en semi-ambtenaren kunnen deze lening met zeer gunstige voorwaarden afsluiten.

Voordelen & ambtenarenlening ervaringen

Uit onderzoek is gebleken dat ambtenaren een stabielere baan hebben dan modaal en het betalingsmoraal is boven gemiddeld. Daarom zijn banken bereid goedkoper te lenen aan deze doelgroep.

Ambtenarenlening rente

Als ambtenaar hebt u vaak meer zekerheid over uw baan. Bovendien hebben ambtenaren over het algemeen een goed betalingsmoraal. Dit kan als u een lening afsluit resulteren in een lagere rente. De lening is afgestemd op uw situatie en behoeften.

Past een ambtenarenlening bij uw situatie?

Een ambtenarenlening is voor elke situatie. Of het nou de wens is om een eenmalige uitgave te doen of om geld achter de hand te houden. Echter moet u wel een (semi)ambtenaar of partner hiervan zijn om voor een ambtenarenlening in aanmerking te komen.

Dankzij het goede betalingsmoraal van Nederlandse ambtenaren, kunnen zij goedkoper lenen. Omdat ambtenaren ook een stabielere baan hebben dan gemiddeld, worden de rentetarieven vaak verzacht voor ambtenaren die een bepaalde lening afsluiten.

Deel deze pagina!