Let op! Geld lenen kost geld.

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Naam      Waarom deze aanbieder?
FerratumSnel geld nodig? Vandaag geld gestort! BKR registratie geen bezwaar Vandaag geld
Nationale NederlandenHet bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Gratis offerte
KredietSpotterKredietSpotter, 9 uit 10 dat zij de goedkoopste zijn! Gratis offerte

Berekenen

Bent u van plan geld te gaan lenen? Bijvoorbeeld 1000 euro lenen? Het is dan heel belangrijk om eerst uw mogelijke lening te berekenen. Het is immers wel zo verstandig om van te voren al het een en ander op een rijtje te zetten. Hoeveel kunt u uiterlijk lenen? Welke maandlasten kunt u maximaal dragen? Hiervoor kunt u beter eerst uw maandlasten berekenen. Hoeveel financiële ruimte houdt u dan over? Dat zijn al enkele belangrijke vragen die beantwoord kunnen worden door de lening die bij uw situatie past te berekenen.

Bereken uw maximale lening

Tijdens het berekenen van uw lening wordt er rekening gehouden met meerdere factoren als inkomsten en vaste lasten om een realistische schets te kunnen opstellen van een reële lening voor uw persoonlijke en financiële situatie. U weet zo direct of goedkoop lenen voor u mogelijk is.

Vele site bieden u de mogelijkheid berekeningen te maken op het gebied van geld lenen en hypotheken. Hoewel de berekening niet precies kan zijn tot achter de komma, biedt het rente berekenen van de lening wel een reëel beeld van uw mogelijkheden.

Lening berekenen

Leningen kunnen op twee manieren berekend worden: de maximale lening en de maandlasten van de lening. Weten hoeveel u kunt lenen? Dan kunt u het beste uw maximale lening berekenen. Om uw maximale lening berekenen te kunnen berekenen moet er informatie verstrekt worden over uw burgerlijke staat (bent u alleenstaand (met kinderen) of gehuwd/samenwonend (met kinderen)?) en in welke woonsituatie u zich bevindt (koophuis, huurhuis of inwonend?).

Ook bij 500 euro lenen is het verstandig uw lasten te berekenen. Om de maandlasten van een eventuele lening te berekenen hoeft er enkel een gewenst leenbedrag ingevoerd te worden. Aan de hand van de gewenste leensom wordt de maandlast berekend. Precies weten wat u moet betalen voor een lening? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan bij onze top aanbieders.

Hypotheek berekenen

De mogelijkheid is ook aanwezig dat u geen consumptieve lening zoekt, maar dat u op zoek bent naar een hypotheek. Wilt u uw maximale hypotheek berekenen of weet u liever hoeveel u zo ongeveer per maand moet gaan betalen? U weet het in een oogopslag met een simpele berekening!

Deel deze pagina!