Let op! Geld lenen kost geld.

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Naam      Waarom deze aanbieder?
FerratumSnel geld nodig? Vandaag geld gestort! BKR registratie geen bezwaar Vandaag geld
Nationale NederlandenHet bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Gratis offerte
KredietSpotterKredietSpotter, 9 uit 10 dat zij de goedkoopste zijn! Gratis offerte

Krediet

Krediet is een andere manier voor het aanduiden van een geld lening. Kredieten bestaan in alle soorten en maten en worden verstrekt door kredietverstrekkers en banken. Wanneer u een krediet aangaat, gaat u een schuld aan. Deze lost u gedurende de looptijd van het krediet af. De looptijd kan vaststaan, maar kan ook flexibel zijn, afhankelijk van de kredietvorm.

Een krediet wordt doorgaans in termijnen terugbetaald. Het afbetalen van een schuld gebeurt meestal in de vorm van maandlasten. De maandlasten van een lening bestaan meestal uit aflossing en een deel rentevergoeding. Het is ook mogelijk dat u alleen rente en premie betaalt, om middels een verzekering een belastingvrije aflossing op te bouwen.

Verschillende soorten krediet

Er bestaan veel verschillende soorten krediet. Zo is er de mogelijkheid tot het afsluiten van een hypothecair of consumptief krediet. Ook hier vindt u verschillende soorten kredieten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een consumptief krediet voor een eenmalige financiering af te sluiten (persoonlijke lening), maar u kunt ook een consumptieve lening als een doorlopend krediet afsluiten om geld achter de hand te houden.

Voor elke situatie en elke wens is er wel een geschikt krediet. Weet u nog niet zeker welke lening het best bij uw situatie past? Vraag dan direct een gratis offerte aan voor geld lenen. U ontvangt advies over uw persoonlijke situatie.

Krediet aanvragen

Door het internet is het aanvragen van krediet stukken makkelijker geworden. U bent niet meer verplicht om naar uw bank, kredietbank of naar een ander kantooradres te reizen om een aanvraag voor een lening in te dienen. Dit kan nu helemaal vanuit uw luie stoel. U kunt online offertes aanvragen bij geldverstrekkers of bemiddelaars. Na de elektronische kredietaanvraag wordt er een kredietvoorstel verstuurt per post of per e-mail.

Deel deze pagina!