Let op! Geld lenen kost geld.

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Naam      Waarom deze aanbieder?
FerratumSnel geld nodig? Vandaag geld gestort! BKR registratie geen bezwaar Vandaag geld
Nationale NederlandenHet bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Gratis offerte
KredietSpotterKredietSpotter, 9 uit 10 dat zij de goedkoopste zijn! Gratis offerte

Goedkope persoonlijke lening

Bij het afsluiten van een goedkope persoonlijke lening wordt de rente, de maandlast en de looptijd van de geldlening vooraf vastgesteld. Het voordeel van deze vorm van geld lenen is dat u precies weet waar u aan toe bent omdat de rente over uw persoonlijke lening niet kan fluctueren en de looptijd van uw lening niet langer of korter kan worden. Bij een goedkope persoonlijke lening wordt het geleende geld bedrag direct op uw rekening gestort. Vervolgens betaalt u maandelijks een vast geld bedrag aan rente en aflossing. In tijden van rentestijgingen biedt een persoonlijke lening u zekerheid, want de rente over uw lening blijft ongewijzigd! Daarom blijft het altijd een goedkope lening en zo weet u precies waar u aan toe bent.

Voorbeeld goedkope persoonlijke lening

Wanneer de rente stijgt is een persoonlijke lening ideaal, want deze stijging van de rente heeft geen enkele invloed op uw goedkope persoonlijke lening. De rente blijft voor u ongewijzigd. Stel, u koopt een auto. Bij een goedkope persoonlijke lening spreekt u van tevoren af wat de looptijd van de lening is. U kunt deze lening bijvoorbeeld afstemmen op de levensduur van uw auto. Hierdoor voorkomt u dat de auto al is afgeschreven, maar u nog steeds geld moet betalen aan uw persoonlijke lening.

Kenmerken van een goedkope persoonlijke lening

U leent een vast bedrag en betaalt dat in een vast aantal overeengekomen maandelijkse geld bedragen terug. De lage rente over uw lening is gedurende de gehele looptijd vast.

  • Uitbetaling direct ineens
  • Vaste rentepercentages
  • Vast maandbedrag
  • Vaste looptijd

Goedkope persoonlijke lening is handig voor:

Bent u van plan een nieuwe auto of caravan te kopen? Of wordt het tijd voor nieuwe meubels? Wellicht heeft u hiervoor gespaard, maar is het gespaarde geld genoeg? Wanneer u extra geld nodig heeft, maar graag overzicht houdt in uw financiën, is een persoonlijke lening of een goedkoop spaarkrediet voor u een oplossing! Indien u goedkoop wilt lenen kunt het beste meerdere offertes aanvragen om alle mogelijkheden te bekijken.

Deel deze pagina!