Let op! Geld lenen kost geld.

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Naam      Waarom deze aanbieder?
FerratumSnel geld nodig? Vandaag geld gestort! BKR registratie geen bezwaar Vandaag geld
Nationale NederlandenHet bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Gratis offerte
KredietSpotterKredietSpotter, 9 uit 10 dat zij de goedkoopste zijn! Gratis offerte

Goedkoop spaarkrediet

Een goedkoop spaarkrediet is een doorlopend krediet, gekoppeld aan een kapitaalverzekering. Doorgaans betaalt u voor een doorlopend krediet maandelijks een geld bedrag aan rente en aflossing. Bij een goedkoop spaarkrediet betaalt u echter alleen rente, die wordt berekend over het geld bedrag dat u heeft opgenomen. Gedurende de gehele looptijd kunt u tot uw kredietlimiet geld bedragen blijven opnemen.

Hoe los ik een goedkoop spaarkrediet af?

Naast rente betaalt u bij een goedkoop spaarkrediet een maandelijkse geld premie voor een kapitaalverzekering. Met deze verzekering kunt u een kapitaal opbouwen om de geld lening af te lossen. Dit gebeurt met een kapitaalverzekering bij een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij. De uitkering is gelijk aan de eindwaarde van beleggingen en dus afhankelijk van de koersontwikkeling.

Deze mix van sparen en beleggen zorgt ervoor dat u een lage maandlast houdt. Daarom is een spaarkrediet altijd een goedkope vorm van lenen. Een goedkoop spaarkrediet kunt u tegenwoordige bij bijna iedere geldverstrekker afsluiten. Wij hebben op deze pagina voor u enkele top aanbieders geselecteerd, maak uw keuze!

Deel deze pagina!