Let op! Geld lenen kost geld.

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Naam      Waarom deze aanbieder?
FerratumSnel geld nodig? Vandaag geld gestort! BKR registratie geen bezwaar Vandaag geld
Nationale NederlandenHet bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Gratis offerte
KredietSpotterKredietSpotter, 9 uit 10 dat zij de goedkoopste zijn! Gratis offerte

Financiering

Een financiering kan voor verschillende doelen gebruikt worden. Er zijn dan ook veel specifieke financieringen, zoals een autofinanciering, een ondernemingsfinanciering of een studiefinanciering. Elke financiering heeft in dit geval meer één doel.

U kunt voor de meeste doelen een financiering aanvragen. Wij bieden financieringsmogelijkheden voor consumptieve doeleinden zoals de aanschaf van een nieuwe auto of boot, maar tevens bieden we mogelijkheden voor ondernemers die een ondernemersfinanciering zoeken.

Financiering aanvragen als zelfstandig ondernemer

Voor vrijwel elke situatie zijn er uitstekende mogelijkheden om u verder te helpen. Wij helpen u bijvoorbeeld graag aan een financiering die perfect bij uw wensen, maar ook bij uw situatie past. Wilt u geld lenen als zelfstandig ondernemer, dan dient u aan te tonen dat u over een regelmatig inkomen beschikt. Dit is een voorzorgsmaatregel om overkreditering te vermijden.

Financiering voor een nieuwe auto

Ook voor het financieren van een nieuwe auto zijn er volop mogelijkheden. De persoonlijke lening is één van de betere leenvormen die past bij een dergelijke autofinanciering. Het is een lening die goed past bij een eenmalige uitgave. Vervolgens moet u de lening in vaste delen en in een vast aantal termijnen terugbetalen, inclusief een rentevergoeding.

Geld achter de hand houden

Heeft u nog geen precieze plannen, maar wilt u wel geld achter de hand houden zodat u te allen tijden een product of dienst kunt financieren? Dan kan een doorlopend krediet goed bij uw wensen passen!

Welke financiering past bij mij?

Voor elke situatie en elke wens is er wel een geschikte financiering mogelijk. Bijvoorbeeld een website laten maken, of andere zaken. Gelijk een deskundig advies? Vraag dan een advies aan bij een financieel adviseur.

Deel deze pagina!