Let op! Geld lenen kost geld.

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Naam      Waarom deze aanbieder?
FerratumSnel geld nodig? Vandaag geld gestort! BKR registratie geen bezwaar Vandaag geld
Nationale NederlandenHet bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Gratis offerte
KredietSpotterKredietSpotter, 9 uit 10 dat zij de goedkoopste zijn! Gratis offerte

Creditcard zonder BKR toetsing

Naast geld lenen kunt u ook besluiten om een creditcard aan te vragen. Een creditcard is een pas waarmee u kunt betalen terwijl u pas later echt het geld hoeft te betalen (aflossen). Deze vorm van betalen lijkt dus sterk op een doorlopend krediet. U kunt namelijk zelf beslissen wanneer u als het ware geld opneemt terwijl u later in termijnen kunt terug betalen. Indien u een langere periode niet terug betaalt moet u wel rente betalen.

Het grote nadeel voor veel mensen bij het aanvragen van een creditcard is dat het niet mogelijk is indien u een negatieve BKR registratie heeft. Een BKR toetsing wordt namelijk altijd uitgevoerd bij het aanvragen van een creditcard. Een creditcard met BKR is echter wel mogelijk, u kunt bijvoorbeeld een debetcard of een prepaid creditcard aanvragen.

Prepaid creditcard aanvragen

Indien u een BKR codering heeft zijn er wel opties voor het aanvragen van een betaalkaart. U kunt namelijk wel een prepaid creditcard aanvragen. Een prepaid creditcard heeft dezelfde voordelen als een normale creditcard echter betaalt u niet op ‘krediet’. U stort van te voren zelf geld op een rekening en kunt daar vanaf betalen met uw card. De voordelen van een prepaid creditcard zijn vergelijkbaar met een normale creditcard:

  • Eenvoudig betalen op internet;
  • Eenvoudig betalen in het buitenland;
  • Eventueel een tweede card mogelijk;
  • Mogelijkheid tot afsluiten verzekeringen.

Creditcard zonder BKR

Indien u geen BKR registratie heeft kunt u alle varianten van de creditcard aanvragen. Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen wordt bepaald welk kredietlimiet u krijgt op uw creditcard. Hoe meer u verdient hoe hoger de limiet is. Boven een bepaald inkomen heeft u zelfs geen limiet meer.

Deel deze pagina!