Let op! Geld lenen kost geld.

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Naam      Waarom deze aanbieder?
FerratumSnel geld nodig? Vandaag geld gestort! BKR registratie geen bezwaar Vandaag geld
Nationale NederlandenHet bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Gratis offerte
KredietSpotterKredietSpotter, 9 uit 10 dat zij de goedkoopste zijn! Gratis offerte

Maandlasten berekenen

Wilt u een lening aanvragen, dan zijn de bijkomende maandlasten niet te vermijden. Met handige berekeningen die gemaakt kunnen worden, kunt u uw maandlasten berekenen om alvast een eenvoudige en transparante indicatie te krijgen van de maandlasten die samen zouden komen met uw geld lening. Zo kunt u uw maximale lening berekenen en gelijk uw maandlasten bekijken, u weet zo direct of u goedkoop kunt lenen.

Het is vandaag de dag niet meer zo lastig om uw mogelijke maandlasten te berekenen. Voor een persoonlijker leenadvies kunt u een gesprek aanvragen met een deskundige adviseur.

Wat zijn maandlasten?

Maandlasten zijn de lasten van de lening die maandelijks terugkeren. De maandlasten kunnen bestaan uit rente en premie, rente en aflossing of alleen rente. Er moet altijd een rentevergoeding betaalt worden. Zou u uw maandlasten berekenen, dan wordt er al automatisch rekening gehouden met een rentevergoeding.

Verantwoorde maandlasten berekenen

Het is belangrijk dat kredietaanvragers niet meer geld lenen dan verantwoord is voor hun situatie. Daarom is het van groot belang dat u rekening houdt met uw persoonlijke financiële situatie en dat u een lening met verantwoorde maandlasten afsluit en deze maandlasten laat berekenen.

Verstrekkers zijn altijd tevreden wanneer de maandlasten gemakkelijk binnen de financiële situatie van een cliënt passen. Er moet echter ook rekening gehouden worden met de looptijd van de lening. Het kan daardoor in sommige gevallen aantrekkelijker zijn om hogere maandlasten te dragen voor een kortere looptijd. Maandlasten berekenen moet dan ook uitvoerig voor u worden gedaan.

Maandlasten berekenen zeer belangrijk

Het is zeer belangrijk om uw maandlasten van te voren al te berekenen. U wilt niet dat u door de maandlasten van uw consumptief krediet of hypotheek niet op vakantie zou kunnen gaan. Daarom dient u hier van te voren al rekening mee te houden. Verzeker uzelf ervan dat de maandlast van de geld lening binnen uw financiële situatie past. Voor een goede hypotheek berekening raden wij u hypotheekberekenen.nl aan.

 

Deel deze pagina!