Let op! Geld lenen kost geld.

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Naam      Waarom deze aanbieder?
FerratumSnel geld nodig? Vandaag geld gestort! BKR registratie geen bezwaar Vandaag geld
Nationale NederlandenHet bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Gratis offerte
KredietSpotterKredietSpotter, 9 uit 10 dat zij de goedkoopste zijn! Gratis offerte

Snel 20000 euro lenen

Wanneer u 20.000 euro wilt lenen gaat u niet over één nacht ijs. Het is namelijk een flink bedrag waar u ook rente over moet betalen en uiteindelijk ook weer moet aflossen. Snel lenen is dus niet altijd de juiste oplossing. Voor dat u de lening aangaat moet u goed bedenken waarvoor u het bedrag nodig heeft en of u de maandlasten kunt dragen.

20.000 euro lenen, welke leenvorm?

Wanneer u 20.000 euro gaat lenen is dit vaak voor de aanschaf van een groot product. U kunt bijvoorbeeld geld lenen voor:

  • Het kopen van een nieuwe auto
  • Het verbouwen van uw huis
  • Het kopen van een nieuwe keuken

Afhankelijk van het doel waarvoor u de lening gaat gebruiken, wordt vaak ook bepaald welke leenvorm u moeten afsluiten. Voor de aanschaf van een auto wordt vaak een persoonlijke lening aangeraden. Gaat u echter verbouwen en heeft u een eigen koophuis dan is een WOZ krediet vaak de goedkoopste leenvorm. Voor andere leendoelen is het doorlopend krediet een veel voorkomende vorm.

Maandlasten bij 20000 euro

Wanneer u 20.000 euro leent moet u rekening houden met stevige maandlasten. Uw maandlasten bestaan afhankelijk van de gekozen leenvorm uit rente en aflossing. Bij een persoonlijke lening zijn de rente en looptijd vast dus weet u precies wanneer u de lening heeft afgelost. Bij een doorlopende vorm van een krediet is de rente variabel dus weet u niet precies hoeveel u kunt aflossen.  Het is belangrijk om hier rekening mee te houden tijdens het afsluiten van een lening.

Deel deze pagina!