Let op! Geld lenen kost geld.

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Naam      Waarom deze aanbieder?
FerratumSnel geld nodig? Vandaag geld gestort! BKR registratie geen bezwaar Vandaag geld
Nationale NederlandenHet bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Gratis offerte
KredietSpotterKredietSpotter, 9 uit 10 dat zij de goedkoopste zijn! Gratis offerte

Bedrag

Wanneer u besluit om een lening af te sluiten moet u van te voren goed afwegen welk bedrag u wilt lenen. De hoogte van het bedrag en het doel waarvoor u die bedrag wilt gebruiken, zijn namelijk van invloed op het soort lening dat u kunt afsluiten. Bij een laag bedrag kunt u bijvoorbeeld voor de mini lening kiezen. Daarnaast kan bijvoorbeeld de aankoop van een product u er toe leiden om voor een persoonlijke lening te kiezen.

Snel geld lenen met welke bedrag?

In een noodgeval kunt u over gaan tot snel lenen. Ook in dat geval is van het belang dat u toch goed overweegt om het juiste bedrag te lenen. Wanneer u in uw haast een verkeerde keuze maakt kunt u bijvoorbeeld een lage rente mislopen. Daarnaast kan een verkeerde lening uw in betalingsproblemen brengen waardoor u een BKR codering krijgt.

Bedrag en soort lening

Wanneer u uw bedrag helder heeft kunt u ook de keuze maken voor het soort lening. De volgende keuzes zijn voor bijvoorbeeld mogelijk:

  • Bij een bedrag tot 1000 euro kunt u een mini lening afsluiten. Voor een mini lening krijgt u geen BKR toetsing en ontvangt het geld snel.
  • Bij een hoger bedrag kunt u kiezen uit verschillende soorten leningen zoals een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Het doorlopend krediet wordt vaak gekozen om een bedrag achter de hand te hebben. De persoonlijke lening wordt juist vaak gekozen bij een aankoop voor een groot bedrag.
Deel deze pagina!